Alb

Alb Shqip

A dëshironi të komunikoni në ndonjë gjuhë të huaj derisa jeni në pushime? Me Iizitalk mund të mësosh shprehjet e nevojshëme shumë shpejt dhe shumë lehtë.

Është unik dhe ndryshon nga fjalorët e tjerë që mund t'i gjesh në internet. Me iizitalk nuk ke nevojë të shkruash fjalë apo fjali, përkthimi i të cilave shumë shpesh na lë për të dëshiruar.

Fjalori ynë është i përkthyer nga njerëz profesionist që e njohin shumë mirë gjuhën ose e kanë gjuhë të tyre amëtare. Iizitalk përmabanë qindra fjali dhe shprehje të gatshme në tema të ndryshme dhe është i përshtatshmëm për turist, biznesmen, student, emigrant apo edhe për ata që thjesht dëshirojnë të mësojnë një gjuhë të huaj.

Zgjedhe gjuhën dhe fillo të mësosh një gjuhë të re.

-- Reklamë! --

Zgjedh fjalorin

Albanian English

Shqip-Anglisht

Albanian Finnish

Shqip-Finlandisht

Albanian Frrench

Shqip-Frengjisht

Albanian Swedish

Shqip-Suedisht

Albanian Turkish

Shqip-Turqisht

Albanian German

Shqip-Gjermanisht